(Topic ID: 231735)

EBD-LE Pops and slings dead after moving game.


By arcademojo

7 months ago



Topic Stats

  • 5 posts
  • 3 Pinsiders participating
  • Latest reply 7 months ago by BigAl56
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

#1 7 months ago

Just transported an EBD LE from my friends house to mine. Head was removed from the game for transporting. It was properly working at his house. Now the Pops and slings don't fire. They also don't fire in coil test or by grounding out the transistors. They do score points and have 45vdc. All the other coils in the game work. Triple checked all connections and tried reseating connectors several times. Checked fuses on rectifier board also. Didn't see any fuses under the playfield.
Any suggestions?

#2 7 months ago

I'd double check all the connectors between the head and cabinet, maybe there's one you overlooked?

#3 7 months ago
Quoted from frunch:

I'd double check all the connectors between the head and cabinet, maybe there's one you overlooked?

Thanks, Already triple checked them. No luck.

#4 7 months ago

Update: Dang it had a connector wrong. LOL

#5 7 months ago

Always check for missing keys.

Promoted items from the Pinside Marketplace
$ 7.00
Electronics
Third Coast Pinball
500
Machine - For Sale
Gardner, MA
From: $ 20.00
Cabinet - Other
Rock Custom Pinball
$ 20.00
Electronics
Yorktown Parts and Equip
$ 279.95
From: $ 140.00
$ 7.65
Cabinet Parts
Third Coast Pinball
From: $ 5.00
Cabinet - Other
Rock Custom Pinball
$ 149.00
From: $ 169.95

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside