(Topic ID: 226532)

Doctor Who with no credit dot acts strangely when warmed up...


By acmeman

6 months ago



Topic Stats

  • 2 posts
  • 2 Pinsiders participating
  • Latest reply 6 months ago by wdennie
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

#1 6 months ago

Okay, so my Doctor Who works great just after I've started it, but if I leave it to sit for a while (not long, 1 hour?) it starts to act weird. It makes the "clicking" sound like when it's searching for a ball. And I shot a ball into the left hole of the Time Expander and it ejected right out, even though it should have stayed there.

Still no credit dot though. Any ideas what could cause this?

Acme

#2 6 months ago

sounds like a flaky optic.

Promoted items from the Pinside Marketplace
$ 239.99
Lighting - Led
PinballBulbs
$ 50.00
$ 109.99
From: $ 40.00
Cabinet - Other
Rock Custom Pinball
$ 129.00
Lighting - Led
LED OCD
€ 4.99
Flipper Parts
Multigame
$ 40.00
Lighting - Other
Rock Custom Pinball
$ 229.99
Lighting - Other
Lighted Pinball Mods
From: $ 5.00
Cabinet - Other
Rock Custom Pinball
3,200
Machine - For Sale
Saint Petersburg, FL
From: $ 20.00
Cabinet - Other
Rock Custom Pinball
From: $ 99.99
Cabinet - Other
Lighted Pinball Mods
$ 20.00
Electronics
Yorktown Parts and Equip
From: $ 369.95
Boards
PinSound
From: $ 35.00
Boards
PCB Emporium
$ 28.00
$ 29.99
Cabinet - Sound/Speakers
Lighted Pinball Mods
From: $ 29.00
Boards
KAHR.US Circuits
$ 9.99
Eproms
Matt's Basement Arcade
From: $ 9.99
Eproms
Matt's Basement Arcade
From: $ 16.95
$ 10.00
Cabinet - Sound/Speakers
Gweem's Mods
$ 159.99
Lighting - Other
Lighted Pinball Mods
From: $ 20.00
Cabinet - Other
Rock Custom Pinball
Hey modders!
Your shop name here

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside