(Topic ID: 31302)

Demolition Man Owners Club.... Members Only!


By Rascal_H

7 years ago



Topic Stats

  • 1,752 posts
  • 308 Pinsiders participating
  • Latest reply 1 day ago by Scoot
  • Topic is favorited by 102 Pinsiders

You

Linked Games

Topic Gallery

There have been 522 images uploaded to this topic. (View topic image gallery).

20191229_095818 (resized).jpg
58CA2EF2-F021-4FC4-9081-CC3BD7E32020 (resized).jpeg
BR , DM , Car show , Girls  etc 068 (resized).jpeg
BR , DM , Car show , Girls  etc 052 (resized).jpg
BR , DM , Car show , Girls  etc 023 (resized).jpeg
BR , DM , Car show , Girls  etc 020 (resized).jpeg
Photo May 24, 6 20 57 PM (resized).jpg
Photo May 26, 5 21 25 PM (resized).jpg
20200518_152547 (resized).jpg
20200518_152540 (resized).jpg
20200518_152421 (resized).jpg
20200518_152204 (resized).jpg
20200518_152155 (resized).jpg
20200518_151851 (resized).jpg
20200518_151842 (resized).jpg
20200518_151711 (resized).jpg

You're currently viewing posts by Pinsider pesmerga.
Click here to go back to viewing the entire thread.

#519 3 years ago

Here i am! Got my DM yesterday! Really happy of my new pin
It has some problems that I have to repair though..all the coils seems to be weak..balls hardly come out from the holes, the launch button is very weak and things like this! You know where should i have to look? Is this a common problem on this game?
Which are those stronger coils that tomh52722 is talking about? Someone else is using them succesfully?

PS I have a ball stuck in the upper-right hole just like happened to BBC..probably because the coil is too week to pull it out :/

4 months later
#567 3 years ago

Can anyone explain me how the cryo claw should be commanded by the player? On my pin it moves all the way to the left and doesn't walk back. It release the ball when the left "joystick" button(the right seems useless) is pressed and if you don't press the button it simply release the ball to the leftmost binary..

#570 3 years ago
Quoted from DanQverymuch:

You are supposed to be able to move it back and forth with the handle triggers or the flipper buttons, and drop the ball with either handle button or the launch ball button.

I think there is a problem with my pinball then..any advice on what to look for? Anyone had the same problem?

4 months later
#641 3 years ago

Hello guys, do anyone have some nice custom instruction card for Demo man to share?? Thank you!!

5 months later
#762 2 years ago

Can anyone post a picture of the 2 cars on the playfield? I have found one of them to be broken and need replacement (not the police one).

Also can you explain me how the cars mechanism works?? How is it supposed to move the first car??

Thanks

1 month later
#830 2 years ago
Quoted from clg:

Question. On a DM I am working on the ball is hanging on the super jets exit where the cryo claw drops it. I tried adjusting the switch but it just doesn't seen steep enough to get momentum for the ball to roll out. The ball basically sits in the plastic slot cut for the switch. Rear legs are cranked up and it is level. Any suggestions?

This happened to me too! Try to inclinate more the machine!

I am remounting my demoman after general cleaning but I can't remember what are those 2 half posts for..can you help me ?

20171119_095821 (resized).jpg

#832 2 years ago
Quoted from TheOnlyest:

The 2 left wireform ramp supports mount to those... The one that drops to "retina scan" and the one that drops in the return lane.

Oooh right!!!! Thank you very much!!

3 months later
#933 2 years ago

Guys my pin is having the "divertor stuck closed error" and all other solenoid on high power circuit are become weak! Anyone have ever had this problem?

the ramp divertor doesn't moves anymore during play (during test it works instead), wires are firmly soldered to the coil and it moves freely by hand. Tested the related driver transistor and it seems good (no leg shorting and values same to the others on board..).

Also I've checked the test point on board with a multimeter and the 50 volts are present (65-66v points to be precise). There are 50 to 60 volts on each of the 2/3 coils solder pad. Checked fuses F105 Solenoid #1-#8 and F112 Solenoid Secondary, they are new and working. Checked all h.power solenoid wires and there are no loose cables.

Don't know what else to do

IMG-20180303-WA0041 (resized).jpg

#940 2 years ago
Quoted from FiatsRUs:

(you'll know it if they aren't!),

Thanks for your advice but how do i know if they really work?? On this power board i have replaced j115 pins m/f for gi, reflowed several connectors, replaced C8, replaced C11 and added jumpers on lamps and high power circuit since there was no continuity at some point..I haven't replaced any BR since they measured good with multimeter.. the game worked great for a couple of month and now this..

Promoted items from the Pinside Marketplace
$ 65.00
Boards
Pinball Haus
$ 12.00
Electronics
Yorktown Arcade Supply
From: $ 369.95
Boards
PinSound
$ 11.00
$ 35.00
Cabinet - Other
Arcade Upkeep
$ 47.00
$ 55.00

You're currently viewing posts by Pinsider pesmerga.
Click here to go back to viewing the entire thread.

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside