(Topic ID: 245018)

Couple judge dredd issues


By skristof

10 months ago



Topic Stats

  • 3 posts
  • 3 Pinsiders participating
  • Latest reply 10 months ago by vintageclub
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

#1 10 months ago

The main issue here is I am constantly getting Factory Setting Restored. I have a remote holder and new batteries with no noticable damage on the board. What is weird to me - the time and date are holding, which would imply it's not the batteries, but then what?

Also, the upper right flipper is weak, replaced everything but the coil and it's still intermittently weak.

So, any thoughts on what I should be looking at on either of those

#2 10 months ago

make sure the big asic chip is pushed (seated) in all the way.
Right flipper: everything? even flipper optic board?
sounds like a dirty optic.

#3 10 months ago
Quoted from wdennie:

make sure the big asic chip is pushed (seated) in all the way.
Right flipper: everything? even flipper optic board?
sounds like a dirty optic.

Yes, I believe start at the optos for the flipper issue. If you clean the optos and nothing changes, you can move the flipper opto board to the left side to see if the problem then starts on the left flippers, then you know its optos. As for the factory settings issue... thats a weird one. The ASIC could be the culprit. Some De-Oxit spray could help those connections, as well.

Promoted items from the Pinside Marketplace
$ 37.50
$ 25.00
From: $ 40.00
Cabinet - Other
Rock Custom Pinball
$ 29.50
Playfield - Plastics
Pinball Haus

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside