(Topic ID: 282845)

Bally 6803 Ghost Playfield Errors

By Brnichol

1 year ago



Topic Stats

  • 2 posts
  • 2 Pinsiders participating
  • Latest reply 1 year ago by Nokoro
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

You're currently viewing posts by Pinsider brnichol.
Click here to go back to viewing the entire thread.

#1 1 year ago

Hi All,

Admittedly new to restoration and troubleshooting here, so I appreciate the help a ton in advance. I'm currently working on a Bally Special Force that I got in pretty rough shape. However, the interesting thing is now after fixing the sound, workign on the playfield, LEDs, I've had several more errors pop up that weren't there when I started. Any help being pointed in the right direction would be appreciated.

1) The left half of the keypad isn't working (but it was when I got it). The right half (and it literally is pretty much half and half) seem to work. The "65" buttons and enter work...so I was able to factory restore. No dice.

2) This one is odd. On bootup, I'm getting several errors (outlane, inlane, multiplier) that read error. However, in the game, as far as I can tell, these are all working. Again, these errors didn't flash when I first started working on the game. I did replace some caps control board....thinking I may have inadvertently screwed up the EProms in the process. Does that sound right?

Appreciate any guidance you have! I'm an English teacher, so this WAY out of my realm. However, I enjoy reading and learning, however slowly it ends up being.

You're currently viewing posts by Pinsider brnichol.
Click here to go back to viewing the entire thread.

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside