(Topic ID: 106093)

Apollo13 activates ball launch at random


By Watervillain

6 years ago



Topic Stats

  • 6 posts
  • 3 Pinsiders participating
  • Latest reply 6 years ago by Watervillain
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

You're currently viewing posts by Pinsider pbjack.
Click here to go back to viewing the entire thread.

#4 6 years ago

I had a similar issue with my A13 and the fix was as simple as cleaning the optic sensor (ball through VUK opto). The accumulated dust on the sensor was the culprit.

Promoted items from the Pinside Marketplace
From: $ 20.00
Cabinet - Other
Rock Custom Pinball
From: $ 369.95
Boards
PinSound
From: $ 40.00
Cabinet - Other
Rock Custom Pinball
From: $ 18.00
Apparel - Men
Pinside Shop
$ 25.00
Boards
nvram.weebly.com
$ 50.00
$ 99.00
Playfield - Other
Arcade Upkeep
4,100
Machine - For Sale
Broadway, VA
$ 12.50
Cabinet - Sound/Speakers
Gweem's Mods
$ 35.00
Cabinet - Other
Arcade Upkeep
$ 14.95
Playfield - Toys/Add-ons
ULEKstore
$ 69.95
Cabinet - Shooter Rods
Super Skill Shot Shop
$ 29.00
Gameroom - Decorations
Pinball Photos LLC
$ 30.25
Cabinet - Armor And Blades
The MOD Couple
$ 38.00
Playfield - Toys/Add-ons
ModFather Pinball Mods
$ 14.95
Playfield - Toys/Add-ons
ULEKstore
$ 15.00
Playfield - Decals
Metal-Mods
$ 39.00
Gameroom - Decorations
Concealed Art
$ 22.00
Playfield - Toys/Add-ons
ModFather Pinball Mods
$ 10.00
Playfield - Protection
UpKick Pinball

You're currently viewing posts by Pinsider pbjack.
Click here to go back to viewing the entire thread.

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside