AFM coil only working in test mode but not in game.

(Topic ID: 227847)

AFM coil only working in test mode but not in game.


By Robo1

5 months ago



Topic Stats

  • 2 posts
  • 2 Pinsiders participating
  • Latest reply 5 months ago by ercvacation
  • No one calls this topic a favorite

You

Linked Games

#1 5 months ago

I know this has come up before but I cannot find it.....
The upper left alien coil will work during test but not during gameplay after the restoration. j133 and j116 are the connectors that are responsible but they are in place as before.......
head scratch

Thanks
Rob

#2 5 months ago

Without looking at it, it sounds like whatever switch activates it isn't working.

Promoted items from the Pinside Marketplace
Wanted
Machine - Wanted
Bakersfield, CA
€ 40.00
$ 89.99
7,650 (OBO)
Machine - For Sale
Santa Clara, CA
$ 55.00
Gameroom - Decorations
Pinball Photos
$ 26.99
Lighting - Interactive
Lee's Parts
From: $ 20.00
Cabinet - Other
Rock Custom Pinball
$ 48.00
Cabinet - Other
ModFather Pinball Mods
$ 40.00
Lighting - Other
Rock Custom Pinball
$ 248.00
$ 16.50
Lighting - Led
Lermods
$ 44.95
Playfield - Toys/Add-ons
PinBoss Mods
€ 159.00
Cabinet - Toppers
FlipperLED
$ 999.00
Pinball Machine
Mircoplayfields
7,300
Machine - For Sale
Edmond, OK
$ 10.00
Cabinet - Sound/Speakers
Gweem's Mods
$ 15.00
Cabinet - Decals
Siegecraft Electronics
$ 50.00
From: $ 16.95
From: $ 29.00
Boards
KAHR.US Circuits
From: $ 40.00
Cabinet - Other
Rock Custom Pinball
$ 25.00
Gameroom - Decorations
Pinball Photos
From: $ 40.00
Cabinet - Other
Rock Custom Pinball
$ 36.99
Lighting - Interactive
Lee's Parts

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside