(Topic ID: 50742)

Pinball-Browser : Customize your game !

By oga83

8 years ago


Topic Heartbeat

Topic Stats

  • 4,667 posts
  • 659 Pinsiders participating
  • Latest reply 1 day ago by pinballjah
  • Topic is favorited by 767 Pinsiders
  • Topic is sticky in its sub-forum

You

Linked Games

Topic Gallery

View topic image gallery

pasted_image (resized).png
2571F243-9FD5-47C3-BBC9-87EBEE63B5FB (resized).jpeg
CBEA31FD-EA7B-40E7-802D-E43C2991D83E (resized).jpeg
70B94F02-BDC6-4E9B-899B-7023CB251F48 (resized).jpeg
50D1EC21-E670-4126-B664-5AA1AD45B86F (resized).jpeg
IM_Invaders (resized).png
IM_Gangland (resized).png
IM_COTD (resized).png
pasted_image (resized).png
3041F7E9-761E-4918-8272-7238E728A1DF (resized).jpeg
2CA5FC88-3A3C-4226-AA57-2611FAA02527 (resized).jpeg
FCD3A59B-843A-4DE0-AE30-1D96358D527B (resized).jpeg
pasted_image (resized).png
2021-04-26_17-14-14 (resized).jpg
CRLF (resized).png
pb (resized).png

Topic index (key posts)

14 key posts have been marked in this topic, showing the first 10 items.

Display key post list sorted by: Post date | Keypost summary | User name

Post #1 Description of capabilities and download link. Posted by oga83 (8 years ago)

Post #600 How to find the names of the lamp matrix locations. Posted by oga83 (8 years ago)

Post #858 Video on how to replace a song. Posted by Underspin (8 years ago)

Post #1432 Macro function explained. Posted by oga83 (7 years ago)


Topic indices are generated from key posts and maintained by Pinside Editors. For more information, or to become an editor yourself read this post!

You're currently viewing posts by Pinsider Holtamania.
Click here to go back to viewing the entire thread.

#3810 1 year ago

Hey all,

Ive downloaded the latest SD version of WWE LE 1.35 and have opened it up in Pinball Browser 7 (registered) but when i click on the videos tab and play a video, nothing happens? Does anyone else have this issue? If it try and export the video I am also unable to play it.
Before I load it onto an SD card and load the machine, is this just a bug?

Cheers,
Nick

#3813 1 year ago
Quoted from pinballfan2000:

Do you have ffmpeg and ffprobe in Pinball Browser directory?
Cheers,
Peter

Howdy Peter,
I sure do. I can import videos and music into pinball browser, but unable to play videos. It just stays at the first frame? I’ve even imported a video then exported it to see if it works and it doesn’t even open as a mp4 file. Any ideas?

Cheers,
Nick

#3815 1 year ago
Quoted from pinballfan2000:

Howdy Nick,
When you try to play video, do you get some error pop up message too, or it just doesn't play video, and behaves like you didn't click play button?
Cheers,
Peter

Behaves as if I didn’t click the button. Very strange.. Same goes for new videos I have imported... any ideas?

Thanks for the help..

#3820 1 year ago
Quoted from oga83:

I can confirm that this is a bug.
It will be fixed in the next release.

Thanks for confirming mate.
Just wondering if its still safe to use and load to the machine or if i should wait until the next release?
i.e. not touch videos just change sounds?

Thanks in advance,
Nick

You're currently viewing posts by Pinsider Holtamania.
Click here to go back to viewing the entire thread.

Hey there! Got a moment?

Great to see you're enjoying Pinside! Did you know Pinside is able to run thanks to donations from our visitors? Please donate to Pinside, support the site and get anext to your username to show for it! Donate to Pinside